Sevicii Dezinfectie Sibiu

Dezinfectia este un complex de metode si mijloace prin care se realizează îndepărtarea sau distrugerea agenților patogeni sau condiționat patogeni de obiecte, suprafețe, factori de mediu, alimente. Dezinfectia este o măsura antiepidemică ce se adresează celui de-al doilea factor determinant al procesului epidemiologic reprezentat de calea de transmitere.

In funcție de condițiile în care se aplică, dezinfecția poate fi :

 • PROFILACTICA
  Dezinfectia  profilactică se practică de rutină, pe substraturi cu risc crescut de contaminare cu germeni patogeni sau  condiționat patogeni, proveniți de la diferite surse si rezervoare. De exemplu, se practică dezinfectie profilactică  a apei, laptelui si altor alimente, a suprafețelor (pavimente, pereți, chiuvete, toalete) din unități sanitare sau colectivități de copii si adolescenți sau a unor mijloace de transport în comun.
 • ÎN FOCAR
  Vizează îndepărtarea sau distrugerea  agenților patogeni cunoscuți  eliminați pe diferite căi în focarul de boală transmisibilă  de către bolnav sau purtători de germeni  care contaminează mediul ambiant: aer, obiecte, suprafețe, alimente, apă, sol etc. In cazul dezinfectiei  în focar metodele utilizate vor fi diferențiate în funcție  de tipul agentului patogen, de gradul de rezistentă al acestuia la acțiunea factorilor de mediu sau  a agenților dezinfectanti utilizați.

Combatem  următoarele tipuri de agenți infecțioși:

 • BACTERII: Salmonella Enteritidis, Staphylococcus Aureus, Escherichia Coli, Pseudomonas Aeruginosa, Proteus Mirabilis, Streptococcus Faecalis, Proteus Vulgaris, Klebsiella Pneumonia
 • CIUPERCI : Candida Albicans, Aspergilius Fumigates
 • VIRUȘI : Hepatită , HIV , Poliovirus tip 1, Herpes simplex, Vaccinia virus, Adenovirusi

Acțiunile de DEZINFECTIE SIBIU se efectuează doar cu substante profesionale, autorizate de către MINISTERUL SĂNATATII, cu un spectru larg de folosire împotriva microbilor, bacililor, ciupercilor. Timpul de reacție in care substanțele aplicate isi fac efectul este incredibil de mic – aproximativ 30 secunde pana la maximum 1 ora.

disinfectant sprayers germs that adhere objects surface min

VIRUSESCU

disinfectan1t sprayers germs that adhere objects surface min
logo intera 1

Toate substantele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii

Acestea au un grad minim de toxicitate in concordanta cu ultimele cerinte de protectie a mediului cerute la nivel European.
MS CRUSP

  Cere Oferta Personalizata