Intera DDD

logo intera 1

Dezinsectie Sibiu

Completează formularul pentru a obtine o estimare de pret.

Peste 100 + Parteneri care au incredere in noi

Servicii Dezinsectie Sibiu

Oferim soluții personalizate și eficiente pentru eliminarea și prevenirea infestărilor. Echipa noastră este formată din experți licențiați și folosim tehnologii de ultimă oră.

Dezinsectie Preventiva

Dezinsectie Curativa

Vreți să vă simțiți din nou în siguranță în propria locuință sau să vă păstrați afacerea liberă de dăunători? Contactați-ne!

Alatura-te comunitatii de clienti multumiti

Citeste poveștile clienților noștri care au scăpat de problema dăunătorilor cu ajutorul serviciilor noastre. Vezi cum am transformat provocările lor în succes.

Victor Magureanu
Victor Magureanu
2024-03-25
serviciu prompt, genul de specialist care iti explica cu lux de amanunte care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi si nu pleaca de la premiza ca e mai destept ca tine pentru ca ai intrebari despre expertiza lui. Serviciul pe care l-au oferit a fost unul foarte bun, problema noastra cu soarecii incepe deja sa se rezolve, iar persoana de contact in continuare se intereseaza de evolutia situatiei. Recomand cu mare incredere
HaiCuMineVlogs
HaiCuMineVlogs
2024-03-14
Am apelat la cei de la Intera DDD, din cauza unei infestatii cu șoareci care s-a răspândit în toată cămara și la toate colțișoarele . Dânșii au venit și au analizat foarte minuțios zona, apoi au urmat alți pași (mai multe vizite), pentru a elimina orice pericol de aparție a altor rozătoare, atât înăuntru cat și afară. Pe lângă toate aceasta am primit telefoane despre cum decurg lucrurile , ceea ce am apreciat enorm! Prețurile de asemenea sunt foarte ok! Am avut parte de un profesionalism și o răbdare cum rar mai întâlnești în ziua de astăzi și o amabilitate enormă. Am scăpat de rozătoare, sunt liniștită . Recomand ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Adriana Lapuste
Adriana Lapuste
2024-03-13
Servicii de deratizare de calitate , personal amabil , punctualitate și seriozitate din partea celor de la Intera DDD . Succes în continuare .
Eugen Lapuste
Eugen Lapuste
2024-03-13
Foarte mulțumiți de serviciile celor de la Intera DDD și tocmai de aceea vom avea o colaborare cu aceasta societate pe un termen lung .
Cristina Botezan
Cristina Botezan
2024-03-08
Seriosi, punctuali și eficienti.
Madalina Urluescu
Madalina Urluescu
2024-03-08
O firmă foarte serioasă! Cooperare foarte bună, foarte punctuali iar în cazul în care intervine ceva neprevăzut foarte înțelegători. Substanțele folosite și capcanele sunt de cea mai bună calitate iar prețul mi se pare corect. Felicitări! Țineți-o tot așa!
makdad rahgy
makdad rahgy
2024-02-27
Recomand cu încredere ! De aproape un ani avem contract cu ei si super Ok ! 👌👌👌

Procesul Nostru

1. Contacteaza-ne

2. Examinam spatiul

3. Efectuam lucrarea & monitorizam spatiul

Procesul Nostru

1. Contacteaza-ne

2. Examinam spatiul

3. Efectuam lucrarea & monitorizam spatiul

Avantajele dezinsectiei:

sanitizing interior surfaces cleaning disinfection inside buildings covid 19 epidemic sessional teams disinfection efforts infection prevention control epidemic 1

Contribuie la prevenirea si combaterea unor boli transmise de insecte si acarieni

Cele mai comune insecte dăunătoare din România eliminate prin dezinsecție includ gândaci de bucătărie, căpușe, muște, țânțari, molii de haine și covoare, ploșnițe, păianjeni, purici, păduchi, greieri de casă, viespi, furnici negre și roșii. Acestea transmit boli infecto-contagioase și parazitare omului și animalelor, provocând pagube materiale prin consumul și degradarea produselor agroalimentare și alte bunuri.

man work fogging eliminate mosquito preventing spread dengue fever zika virus 1

Eficientizează igienizarea locuințelor, spațiilor comerciale, fermelor zootehnice și reduce pagubele cauzate de dăunători la produsele agroalimentare depozitate

Alte specii de insecte afectează grav plantele cultivate și produsele agroalimentare depozitate, prin consum și degradare. Multe artropode sunt periculoase datorită înțepăturilor veninoase, iar unele emit mirosuri neplăcute care deranjează omul. De asemenea, acarienii din depozite pot cauza afecțiuni cutanate și iritații ale mucoaselor oculare.

Serviciile noastre de deratizare Sibiu sunt conforme cu normele Ministerului Mediului și Ministerului Sănătății. Substanțele folosite nu sunt periculoase pentru oameni sau animale

Toate acțiunile sunt însoțite de un Proces Verbal semnat, atestând calitatea lucrărilor. Este necesar în inspecțiile autorităților de control.

Articole ce te pot ajuta

Protejează-ți casa și afacerea de dăunători!

Completează formularul alăturat și beneficiază de o evaluare gratuită a riscului de infestare la solicitarea serviciilor noastre.

Completează formularul pentru a obtine o estimare de pret.

Scroll to Top